Perfitimet nga investimi ne pasurite e paluajteshme

Perfitimet nga investimi ne pasurite e paluajteshme

Perfitimet nga investimi ne pasurite e paluajteshme Blerja e nje pasuri te paluajteshme njihet si nja nga format me te hereshme te investimit dhe duke perfshire te gjithe faktoret qe ndikojne ne kete investim ai mund te perkufzohet si nje nga format me te mira dhe si nje investimi ideal. Pasuria e paluajteshme eshte terheqese […]

Shitet nje nga vilat me te bukura mbi oqeanin paqesor

Shitet nje nga vilat me te bukura mbi oqeanin paqesor

HITET NJE NGA VILAT ME TE BUKURA MBI OQEANIN PAQESOR Wailea Beach Villas (WBV) Ndërtesa D nje vilë në katin e parë me pamje të mrekullueshme te oqeanit Paqesor nje vile e cila rruan privatësinë e plotë me oborr, pishinë private zhytjeje, dush në natyrë dhe garazh! Nga shume eksperte imobiliare eshte konsideruar si ndërtesa […]


AlbanianEnglish