Account Suspended
This Account has been suspended.
Contact your hosting provider for more information.
Perfitimet nga investimi ne pasurite e paluajteshme - Up Town Invest

Perfitimet nga investimi ne pasurite e paluajteshme

Perfitimet nga investimi ne pasurite e paluajteshme

Perfitimet nga investimi ne pasurite e paluajteshme
Blerja e nje pasuri te paluajteshme njihet si nja nga format me te hereshme te investimit dhe duke
perfshire te gjithe faktoret qe ndikojne ne kete investim ai mund te perkufzohet si nje nga format me te
mira dhe si nje investimi ideal.
Pasuria e paluajteshme eshte terheqese si investim nga kompani dhe indivde per shkak te normes
relativisht te larte te rivleresimit te mudeshem te saj ne krahasim me normen e inflacionit.

Nese investojme ne nje pasuri te paluajteshme me fonde te marre hua ne do te themi qe kemi nje fitim
financiar vetem nese mjeti I blere vleresohet me nje norme qe eshte me e madhe se inflacioni dhe
interesi I paguar per fondet qe jane marre hua per blerjen e pasurive te paluajteshme .Po jap nje
shembull te thjeshte nese norma vjetore e interesit te fondeve te marre hua per te financuar nje pasuri
eshte 6% vlera e pasurise rritet me 12 % ne vit ne kemi nje fitim neto ne vit prej 6%.
Ne bote po jo vetem njihen raste pa fund te krijimit te pasurive te medha duke e filluar me burime fare
te vogla investimin fillestar ne blerjen e nje pasuri te paluajteshme.
Nese investitori ose individi kerkon nje analize financiare nga nje expert vleresimi pasurish te
paluajteshme dhe kjo analize rreth kesaj pasurie behet duke perfshire gjithe faktoret qe ndikojne drejt
perdrejt ne procesin e e blerjes e ne vashdim si cmimi ,pagesat fillestare ,norma evinterest periudha e
kontrates ,periudha e mbajtjes midis blerjes e shitjes ,kushtet e shitjes ,shpenzimet gjate kohes se
mbajtjes te pasurise e ardhura e gjeneruar .Keta jane faktoret kryesore qe per shkak te ndikimit te tyre
ne nje norme te larte ose jo te kthimit te investimit duhet te analizohen ne menyre profesionale .

Investimi ne pasuri te paluajteshme nuk mendohet me si blerja e nje apartamenti ose hapesire qe ti e
perdor per te banuar po si nje investim I mirfillte qe ofron mundesi per te gjenruar fitime te medha
edhe pse si te gjitha investimet dhe ky lloj investimi ka risqet e veta.

Related posts

Shitet nje nga vilat me te bukura mbi oqeanin paqesor

HITET NJE NGA VILAT ME TE BUKURA MBI OQEANIN PAQESOR Wailea Beach Villas (WBV) Ndërtesa D nje...

Vazhdo Leximin

Si mund te informoheni para se te blini apo merrni me qera nje prone?

SI MUND TE INFORMOHENI PARA SE TE BLINI APO MERRNI ME QERA NJE PRONE? Nderkohe nuk mungon edhe...

Vazhdo Leximin

Join The Discussion

AlbanianEnglish