Cmimi i Përafërt : Nga

Shërbimet Tona

blank

Shitje ,blerje ,qira

Kompania më e re në industrinë e pasurive të paluajtshme, e cila vjen me një strategji dhe koncept të ri për të ofruar të gjitha shërbimet

blank

Arkitekture dhe interior design

Ne besojmë fuqishëm në veprimin me parimet tona kryesore: ekspertizën, shërbimin, integritetin dhe pasionin për atë që bëjmë.

blank

Konsulence dhe asistence financiare

Blerja e shtëpisë tuaj të parë është një përvojë emocionuese e jetës, por gjithashtu mund të jetë shumë konfuze.

blank

Menaxhim ,zhvillim dhe administrim prone

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të lundroni në këtë aventurë të re kur jeni gati për të blerë.

blank

Sigurime pasuri te paluajteshme.

Na besoni ne sigurimin e pronave dhe investimeve tuaja ne Real Estate sepse ne ju garantojme cilesi dhe seriozitet.

blank

Rikonstruksione te pergjitheshme

Rikonstruksione te pergjitheshme dhe aredime te brendeshme per te gjitha llojet e ambjenteve banim, komerciale ,institucione shteterore etj .

AlbanianEnglish